“For all she's a sassenach bitch with a tongue like an adder's, with a bum like that what does it matter if she's a face like a sheep?” ― Diana Gabaldon

Thistlebrooks' Sassenach

3 Star Prospect ; KTK-I ; VIR MVA Ch connemara, tamma rekisteri VH18-035-0005 s. 15.08.2017 IE   17 vuotta rnvkk (Aa EE nCr), 144cm kasv. Thistlebrook Stud evm om. Rushock Bog (Serena, VRL-09334) kilpa- / siitosponi
Thistlebrooks' Meriadoc CON rnvkk 145cm evm ii. Iarlaith Sir Baddesley
ie. Merrymostly
Wishingshall Mistiness CON rnvkkkm 144cm evm ei. Wishingshall Mistunderstood
ee. Thistlebrooks' Eireann
ori Scarsdale Jack Tar
omistaja Noir Poneys de Sport
s. 13.02.2018 o. Rushock Sasquatch
KTK-II Ch
ori Chocolate Candy
omistaja Golden Leaves
s. 22.06.2020 t. ​Golden Sunrise
ei meriittejä
ori Arnhill Hazy Knight
omistaja Brunnby
- ei tiinehtynyt
ori Arnhill Hazy Knight
omistaja Brunnby
- loi
ori Arnhill Hazy Knight
omistaja Brunnby
s. 20.11.2020 t. Rushock Shimmerzombie
ei meriittejä

Kilpailut

Kilpailee kouluratsastuksessa.
Ajankohtaisen tilanteen näet VRL-profiilista.
Kouluratsastus ; tasolla 3/4

Muu menestys

NJ - näyttelyjaos
25.02.2018 kutsu ; MVA-SERT BIS1
04.03.2018 kutsu ; MVA-SERT BIS2
28.03.2018 kutsu ; MVA-SERT BIS2
20.05.2018 kutsu ; MVA-SERT BIS1
VSN - virtuaaliset show näyttelyt
31.03.2018 kutsu ; RCH
Arvokilpailut

Kouluvalmennus

kirjoittanut reibili

Jatkoin valmennusurakkaani Rushockissa ja nyt sain valmennettavakseni Thistlebrooks' Sassenachin ja Alfien. Tamma oli todella upea connemara, enkä voinut olla ääneen sitä kehumatta. Alfie hymyili leveästi tamman selässä ja sanoi, ettei me täällä mitään kamalia luuskia kauaa katsottaisikaan. Hieman hämmentyneenä tästä lausumasta ohjeistin ratsukon alkuverryttelyjen pariin, jotka sisälsivät tapojeni mukaan paljon siirtymisiä askellajien välillä ja niiden sisällä, samoin kuin voltitkin, joita tykkäsin teetättää melkein jokaisella ratsukolla. Koin, että nämä olivat paras tapa saada hevonen ohjan ja pohkeen väliin ja käyttämään kroppaansa oikein, erityisesti takaosan käytön aktivoimiseen siirtymiset ovat erinomainen harjoitus. Sassy todella tarvitsi tätä, sillä sen koko olemus kieli, ettei sitä juuri tällä hetkellä huvittanut alkaa töihin lainkaan.

Tässä valmennuksessa teetätin ratsukolla ensin takaosakäännöksiä molempiin suuntiin. Oikealle tehdessä käännös ei ollut läheskään mitään oppikirjamateriaalia, sillä tamman takaosa ei meinannut pysyä paikoillaan. Hiottiin tätä useaan otteeseen niin, että Alfie hoksasi millaiset avut toimivat juuri tälle tammalle ja pian takaosakäännös näyttikin juuri sille kuin miltä sen pitäisikin.

Takaosakäännösten jälkeen tehtiin hieman laukanvaihtoharjoituksia uralla molempiin kierroksiin. Vaihdot sujuivat hienosti, joskin Sassyn hieman tulinen luonne puski suoritusten välillä toisinaan esiin ja se protestoi melko suurieleisesti häntäänsä viuhtoen sitä, että joutui tällä tavalla töihin. Sassy alkoi valmennuksen loppua kohden kerätä aika tavalla kierroksia, onneksemme, tai Alfien onneksi, hänhän siellä selässä oli, aika oli loppumassa, joten jätin Alfien selviytymään Sassyn kanssa ihan itsekseen loppukäyntien ajaksi.

tämä on virtuaalihevonen   ::   kuvat © pixabay, SK