“I was born on the night of Samhain, when the barrier between the worlds is whisper-thin and when magic, old magic, sings its heady and sweet song to anyone who cares to hear it.” ― Carolyn MacCullough

Rushock Seonaidh Sins

3 Star Prospect connemara, tamma rekisteri VH19-035-0065 s. 17.02.2019 GB   8 vuotta ruunivoikonkimo (Aa EE Gg nCr), 138cm kasv. Rushock Bog om. Rushock Bog (Serena, VRL-09334) kilpakäytössä
Rushock Enbarr CONN rnvkk 141cm, KTK-II ii. Eoin Baiste CONN km 135cm
ie. Maeleachlainn CONN bec 143cm, KTK-I VIR MVA Ch
DF Samhain CONN mkm 142cm, KTK-II ei. Marvellous Omerta CONN km 139cm
ee. Butterfly CONN mkm 144cm

Älykäs, rohkea, herkkä
Sindar on tullut paljon emäänsä; se on tasainen ja fiksu poni, jonka kanssa pärjäävät aloittelijatkin vaikka annettavaa on myös kokeneemmille ratsastajille. Tamma on älykäs, mutta kunnioittaa yhteisiä pelisääntöjä eikä ala sooloilemaan, vaikka onkin monesti osoittanut, että hoksottimet riittäisivät pieneen kujeiluunkin.

Koulupainotus ; helppo A
Osaava ja ryhdikäs poni, joka kulkee luonnostaan kauniissa muodossa. Käynnissä tamma ei aina muista käyttää koko kroppaansa, mutta muuten se kulkee hyvin omalla moottorilla ja kuunteleen pieniäkin apuja rehellisesti.

ori Tamman Niminen
omistaja omistaja
s. 00.00.0000 t. Varsan Niminen
ei meriittejä

Kilpailut

Kilpailee kouluratsastuksessa.
Ajankohtaisen tilanteen näet VRL-profiilista.
Kouluratsastus ; tasolla 3/4

Muu menestys

NJ - näyttelyjaos
14.11.2019 kutsu ; irtoSERT
05.07.2020 kutsu ; irtoSERT
22.11.2020 kutsu ; irtoSERT
VSN - virtuaaliset show näyttelyt
-
Arvokilpailut

Ponin taustoista

kirjoittanut Serena

Chastity toivoi oria, ainakin yhtä upeaa kuin isä Enbarr ja vähintään yhtä tasokasta kuin isänemä Maeleachlainn. Samhainkaan ei huonoimmasta päästä ole – sen kouluratsun taidoille vain harva Rushock Bogin mannuilla vetää vertoja. Siispä tulevalla varsalla oli suuret saappaat täytettävänään ja kaiken tämän lisäksi sillä tuli olla kivekset. Enbarr myyntäisiin ja juniorista tulisi siitosori sen tilalle.

Helmikuun seitsemästoista Chastity asteli talliin sydän sykkyrällään, voitokkaana vihellellen. Kaikki muut olivat jo menettäneet mielenkiintonsa tähän varsaan, Chastity kun ei yhteentoista kuukauteen liki muusta puhunutkaan, ja siispä neiti itse ylhäisessä yksinäisyydessään oli se henkilö, joka ensimmäisenä aamulla vilkaisi Samhainin karsinaan kohdistetun valvontakameran kuvaan ja huomasi siellä olevan yhden sijasta kaksi ponia. Jospa joku olisi kertonut neiti Bradshawlle, ettei pahnoilla odottanutkaan se unelmien siitosori vaan tummapiirteinen, soma tammavarsa, olisi askellus tallin suuntaan saattanut olla ehkä vähän vähemmän keveä. Aika kuitenkin näytti koko henkilökunnalle, että pienellä kimolla oli henkistä munaa enemmän kuin monella Rushockin käytäviä kuluttavalla oriin tekeleellä.

tämä on virtuaalihevonen   ::   kuvat © pixabay, VV