"The Bradshaw wench is back."

Kuka ikinä tämän lausahtikaan, kiteytti hän monen Riddlestonin pikkukylän asukkaan ajatukset niin hyvässä kuin pahassa noilla viidellä sanalla. Drummond Inn oli yhtä hämärä ja kotoisa kuin aina ennenkin, ja sen ovikellon kilahdus kuulosti samalta kuin kahdeksan vuotta sitten kun Chastity oli sen ovesta viimeksi kulkenut. Saatuaan eteensä pitkän tuopin ja mausteiset ranskalaiset, ja vaihdettuaan pakolliset kohteliaisuudet paikan omistajan Mellien kanssa, oli aika kääntää keskustelu aiheeseen jonka takia nainen oli halunnut pysähtyä juuri tässä baarissa, Mellie kun tiesi kaikesta ja kaikista kaiken.

"So, how’s all? I heard they still live in the old place."

"Aye, thay live there; yer sister 'n brother, 'n that Harper lass 'n thair bairns. Ye didnae know thay git merrit? 'Twas years ago, darling, 'n thay git twins; a girl 'n a boy, just lik' ye 'n yer brother. 'N Prudie.. a lively young lass she is, very much lik’ ye.."

Skotlanti, Riddleston, Rushock House. Keijukaisia ja kelttitaruja. Ikivanha kartano keskellä idyllisintä ylämaanmaisemaa ja sitä ympäröivillä laidunmailla laumoittain nummiponeja varsoineen. Keväällä 2018 toimintansa aloittanut siittola kasvattaa Britteinsaarilta kotoisin olevia ponirotuja tavoitteellisella otteella - se tavoite on nimittäin täyttää maailma sydäntäsärkevän söpöillä ja pörröisillä ponivarsoilla, jotka kantavat nimeä Rushock.

Info VRL-09334 (Serena) serenavirtuaali@gmail.com Rushock Bog on virtuaalitalli Äänestä VRL:n tallilistalla kuvat © pixabay, Miss_Teryland (CC BY-NC-SA 2.0)

Ponitalleja Brunnby Cadogan Knockturn Roanoke Poniniemi Kernfield Four Leaf

Päivitys 07.08.2020 Tallin ulkoasun ja toteutuksen remontointia. kts. vanhemmat päivitykset täältä.