“Claret is the liquor for boys, port for men; but he who aspires to be a hero must drink brandy.” ― Samuel Johnson

Four Leaf Brandypaws

2 Star Prospect ; KTK-III connemara, ori rekisteri VH19-035-0102 s. 13.04.2019 IT   7 vuotta rnkm (Aa EE Gg), 144cm kasv. turjake VRL-07415, Four Leaf Pony Farm om. Rushock Bog (Serena, VRL-09334) kilpa- / siitosponi
Noequiet Sly Brandy CON trn 148cm KTK-II Ch ii. Fire Tail Brandy CON rn 148cm evm
ie. Cotton Fluff CON trn 145cm evm
Wädensneck Maya CON rnkm 145cm KTK-II Ch ei. Blue Chip Cookie CON rnvkkkm 148cm evm
ee. Wädensneck My CON rnkm 147cm evm
tamma Rushock Cailleach
omistaja Berryard Ponies
s. 22.12.2020 o. Calvagh Lind
ei meriittejä

Kilpailut

Kilpailee koulu- ja esteratsastuksessa.
Ajankohtaisen tilanteen näet VRL-profiilista.
Kouluratsastus ; tasolla 2/1
Esteratsastus ; sijoituksia 00/20
00.00.0000 ERJ, lk ; 0/0

Muu menestys

NJ - näyttelyjaos
-
VSN - virtuaaliset show näyttelyt
-
Arvokilpailut

Ponin taustoista

kirjoittanut Charlton Bradshaw (VRL-09334)

"Jospa teet nyt vain sen ilmoituksen ja katsot mitä tulee," puhahdin siskolleni jonka huomasin jälleen selaavan kihisten ja pihisten tabletilta myynti-ilmoituksia ja tulevia huutokauppoja. Tätä oli jatkunut jo niin kauan, että kaikilla alkoi mennä hermot Chastityn jankutukseen sopivan siitosoriin puutteesta. Minähän en ymmärrä connemaroista mitään, mutta olin itse muutaman kerran ostanut tilausvarsan enkä ollut koskaan vielä pettynyt.

En tiedä mitä loppujen lopuksi tapahtui, ilmeisesti Chase poikkesi tavoistaan ja kuunteli minun neuvoani, koska paria viikkoa myöhemmin sain kuunnella kuinka Italiassa olisi tämä hieno ori, joka oli tasokas kouluratsu ja hyvännäköinen, ja kuinka sille löytyisi samaisesta tallista sopiva tammakin.

"Italiasta? Oletko sinä tosissasi?" Aloin hieman katumaan ideaani. Ponin tuominen Italiasta ei olisi halpaa lystiä, puhumattakaan siitä, että se poni voisi potentiaalisesti olla mitä tahansa. Chastity kuitenkin selitti kuinka hän halusi varsan juuri tästä oriista ja kuinka typerää olisi käyttää sitä omille tammoille, kun ajatus kuitenkin oli saada uutta verta talliin. Kun Chastity päättää jotakin, on hänen päätänsä täysin turha edes yrittää enää kääntää.

Brandy saapui Italiasta keskellä kesää ja siinä tapahtuikin sitten jotakin aika yllättävää, minähän nimittäin tykästyin oriiseen kovasti, varmaan jopa kovemmin kuin Chastity itse. Näimpä ollen Chastity sai mitä halusi, kelvollisen siitosoriin connemaroillensa, ja minä sain ponin jolla olen jopa ratsastanut ensimmäistä kertaa pitkään pitkään aikaan.

tämä on virtuaalihevonen   ::   kuvat © pixabay, Eilwen