“Claret is the liquor for boys, port for men; but he who aspires to be a hero must drink brandy.” ― Samuel Johnson

Four Leaf Brandypaws

VH19-035-0102 connemara, ori s. 13.04.2019 IT ruunikonkimo (Aa EE Gg), 144cm kasv. turjake VRL-07415, Four Leaf Pony Farm om. Rushock Bog (Serena, VRL-09334) yleispainotus ko he B, re 70cm 3-vuotias 04.09.2019 / 8-vuotias 01.05.2020
2 Star Prospect ; 05/2019

"Jospa teet nyt vain sen ilmoituksen ja katsot mitä tulee," puhahdin siskolleni jonka huomasin jälleen selaavan kihisten ja pihisten tabletilta myynti-ilmoituksia ja tulevia huutokauppoja. Tätä oli jatkunut jo niin kauan, että kaikilla alkoi mennä hermot Chastityn jankutukseen sopivan siitosoriin puutteesta. Minähän en ymmärrä connemaroista mitään, mutta olin itse muutaman kerran ostanut tilausvarsan enkä ollut koskaan vielä pettynyt.

En tiedä mitä loppujen lopuksi tapahtui, ilmeisesti Chase poikkesi tavoistaan ja kuunteli minun neuvoani, koska paria viikkoa myöhemmin sain kuunnella kuinka Italiassa olisi tämä hieno ori, joka oli tasokas kouluratsu ja hyvännäköinen, ja kuinka sille löytyisi samaisesta tallista sopiva tammakin.

"Italiasta? Oletko sinä tosissasi?" Aloin hieman katumaan ideaani. Ponin tuominen Italiasta ei olisi halpaa lystiä, puhumattakaan siitä, että se poni voisi potentiaalisesti olla mitä tahansa. Chastity kuitenkin selitti kuinka hän halusi varsan juuri tästä oriista ja kuinka typerää olisi käyttää sitä omille tammoille, kun ajatus kuitenkin oli saada uutta verta talliin. Kun Chastity päättää jotakin, on hänen päätänsä täysin turha edes yrittää enää kääntää.

Brandy saapui Italiasta keskellä kesää ja siinä tapahtuikin sitten jotakin aika yllättävää, minähän nimittäin tykästyin oriiseen kovasti, varmaan jopa kovemmin kuin Chastity itse. Näimpä ollen Chastity sai mitä halusi, kelvollisen siitosoriin connemaroillensa, ja minä sain ponin jolla olen jopa ratsastanut ensimmäistä kertaa pitkään pitkään aikaan.

- Charlton Bradshaw

Noequiet Sly Brandy CONN trn 148cm, KTK-II ii. Fire Tail Brandy CONN rn 148cm, EVM iii. Shiver Brandy
iie. Pantera
ie. Cotton Fluff CONN trn 145cm, EVM iei. Grey Wind
iee. Sparkle Steel Glory
Wädensneck Maya CONN rnkm 145cm ei. Blue Chip Cookie CONN rnvkkkm 148cm, EVM eii. Bluehill's Hercules
eie. Seventh Harmony
ee. Wädensneck My CONN rnkm 147cm, EVM eei. Sir Malcome
eee. Brown's Greylady

Virtuaalimaailmassa olevaa sukua 1 polvea.
Käytössä connemarajalostukseen 10/2019 lähtien.

varsuli
s. 00.00.0000 ; ROTU skp

Kilpailut

Kilpailee koulu- ja esteratsastuksessa.
Ajankohtaisen tilanteen näet VRL-profiilista.
Kouluratsastus ; tasolla 0/1
Esteratsastus ; sijoituksia 00/40
ei vielä sijoittunut

Muu menestys

NJ - näyttelyjaos
-
VSN - virtuaaliset show näyttelyt
-
Cup -sijoitukset

Päiväkirjamerkintä

00/0000 kirjoittanut xoxo

© VRL-09334, ellei toisin mainita serenavirtuaali@outlook.com tausta © pixabay kuvitus © Eilwen

virtuaalitalli virtuaalihevonen