Kuunokka

Sometimes we all need a unicorn to believe in. Sometimes we need a unicorn to believe in us.

Älläsöpöä ja glamouria. Pieniä mammutinkarvasia shetlanninponeja ja elegantteja kenttäpuoliverisiä. Vuosi 2019 toi mukanaan edellämainitunlaisen sirkuksen Pohjanlahden rannikolle. Vähemmästäkin miettii minkä sortin mielialahäiriöitä omistajalla mahtaa olla todettu. No on mulla joku, mutta ei mitään kamalampaa kuitenkaan.

Kuunokka niminen tila, Kuunokka nimisellä Itämeren niemellä, pitää siis sisällään suhteellisen selväpäisen omistaja-ex-pariskunnan. Uskokaa tai älkää, tämä combo toimii yllättävän hyvin ja entiset rakastavaiset, nykyiset kämppikset, pyörittävät tilaa palolla, joka pohjaa kilpailukykyisten kenttäpuoliveristen kasvattamiseen. Se on sellainen haaveiden ja huumorin yhteensulautuma; pieniä arkisia juttuja kuorrutettuna hakemalla haetulla eleganssilla. Tavoitteellista kasvatusta, vaan ei turhan vakavalla naamalla.

Kirsikkana tämän kakun päällä ovat tietenkin shetlanninponit. Katsoppa mihin tahansa Kuunokan tontilla, on siellä todennäköisesti shettis, siitä tilan emäntä on pitänyt huolen.

Serena & Gerardo

Kuunokan väki suosittelee vierailemaan myös seuraavilla yhteistyötalleillamme;
Kastanjeholm linkki linkki