Ote tallikirjasta

Kun olin jo kerran ajatellut (kiitos vaan, MacDreamy) Moonan varsottamista, ihan vaan sillä tavalla ohimennen, niin tulin sitten ajatelleeksi myös jalostusta. Jalostusta jos jotain mä tykkään ajatella. Ja jutella siitä. Siis ihan erityisesti jutella siitä.
    .. lue lisää
 

Linkkilista

♡ Yhteistyössä Ellesmore

“I wanted to delve back into that world that cradled us when we were young enough to still touch it, when trolls lived under creek bridges and faeries fluttered under mushroom caps.”

Skotlannissa, Lochwinnien kylän liepeillä on pieni, kivirakenteinen mökki. Ajanhammas ja Ylämaiden ankarat sääolot ovat jättäneet jälkensä niin mökkiin kuin sen pihapiirissä komeilevaan talliinkin. Historia on kirjoittanut nimiä sen seiniin ja kuiskii yhä tummimpina öinä vanhan rakennuksen nurkissa. Ympärillä kohoavat korkeuksiinsa Ylämaiden karut, kanervikon vuoraamat korkeudet joiden keskellä Elvensby Cottageksi kutsuttu tontti näyttää vaatimattomalta ja yksinäiseltä.

Elvensby Cottagen tarinassa avautui uusi luku vuonna 2020 kun suomalainen Serena Sudenmaa osti paikan. Äkkiä pihalla rallaa koira ja pari kissaa, laitumella laiduntaa poneja. Kunnianhimo on asia, joka on aina lyönyt tahtia Serenan elämässä ja koska Suomen ponipiirit olivat jo pitkään tuntuneet ahtailta ja ahdistavilta, oli aika aloittaa vallankumous brittiponien alkuperämaassa.

Ratsutyyppiset, britannialaiset ponirodut ovat olleet Elvensbyn ikuisesti ponimittoihin jämähtäneelle omistajattarelle aina yksi elämän kulmakivistä. Nyt niistä on tarkoitus tulla myös elämäntyö. Elvensby toimii kotisatamana kirjolle M&M poneja, mutta erityinen focus tilalla tulee olemaan ratsuponien kasvatus. Löytääkö Serena itsensä Ylämailta? Kestävätkö hienot ratsuponit treenaamisen sumussa ja sateessa? Mikä on Lochwinnien asukkaiden kanta siihen, että näin brittiläisittäin epäsosiaaliseksi leimattu suomalainen päättikin mitä ilmeisimmin jäädä paikkakunnalle pysyvästi?

Serena Sudenmaa

VRL-09334

Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen.
Yhteys serenavirtuaali@outlook.com      © inspiration gallery, pixabay